Fazekas Attila
vőfély és ceremóniamester

Vendégkönyv

 • Szabina, Gergely és Vencel
  2019-08-15 16:07:23
  Kedves Attila,

  Mindenképpen szerettünk volna pár mondatot megosztani Veled!

  Röviden talán úgy fogalmaznék, hogy egyszerűen nincsenek rá megfelelő szavak, hogy mennyire köszönjük szépen az egész jelenlétedet az esküvőnkön.

  A készülődés alatt kicsit pánikoltam, nem tudtam, hogy fogjuk ezt az egészet végig vinni. Kavarogtak a gondolataim, hogy mennyi mindent kellene még csinálni mindamellett, hogy a kisfiúnk az első és legfontosabb! Szinte csak túl akartam lenni az esküvőn és a lagzin is.

  Aztán megjelentél… és teljesen megnyugodtam. Onnantól kezdve mindent Te irányítottál, és végre én is tudtam élvezni az egészet. Tudtam, hogy minden rendben lesz, mindent megoldasz. Nincsenek plusz feladataink, csak megélni az egészet hármasban a kisfiúnkkal! Furcsamód olyan érzésem volt, mintha ezer éve ismernénk téged, jó barátok lennénk, s tudtam, hogy bármit csinálsz, abból csak jó dolog sülhet ki. És így is lett…
 • Sári-Barnácz Fruzsina Enikő (barnacz.fruzsina@gmail.com)
  2019-06-10 13:17:33
  Kedves Attila,
  Köszönjük, hogy esküvőnkre felejthetetlen élményként emlékezhetünk! Barátainktól azóta is csak azt halljuk, hogy ez volt életük egyik legjobb esküvője: mennyire élvezték a játékokat és a táncot!
  Fruzsi és Viktor
 • Bozsikné Dubai Ildikó (bozsikned@gmail.com)
  2017-11-05 08:55:39
  Kedves Attila!
  Három éve volt a lányom esküvője, A rokonok még idén augusztusban is arról beszéltek, hogy milyen csodálatos esküvő volt a lányomé. Nagyon szépen köszönjük, hogy emlékezetessé tetted azt a szép napot.
  Az örömanya
 • Vincze-Veres Bettina és Vincze Zoltán (veresbetti1005@gmail.com)
  2017-10-01 20:40:00
  Kedves Attila,

  Két hónap telt el az esküvőnk óta, de a vendégeink még mindig emlegetnek Téged, hogy ilyen jó vőféllyel, ceremóniamesterrel még soha nem találkoztak, aki ennyire profi és laza egyben és ennyire tudja, hogy mikor mi kell ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb legyen minden.Nem lehetünk elég hálásak neked ezért. Nagyon örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy Te lehettél a vőfélyünk. Minden jót kívánunk!! És köszönjük szépen még egyszer. :) VV Betti és Zoli :P
 • Szèplakinè Nagy Zsuzsa ès Szèplaki Csaba (nagy.zsuzsa1991@citromail.hu)
  2017-08-03 14:33:01
  Kedves hàzasulandó pàrok!
  Màr az első talàlkozàskor lenyűgözött minket Attila! Tele van èlettel, energiàval, folyamatosan tartotta velünk a kapcsolatot, rengeteg jó ötlete van mivel tehetnè egyedibbè, különlegesebbè az esküvőt. Gyönyörű, szívhezszóló köszöntőkkel kedveskedik, rengeteg poèn, kacagàs fergeteges buli, jàtèkok vàrnak ràtok ha őt vàlasztjàtok!
  Kedves Attila!
  Köszönünk mindent, felejthetetlen bulit csaptàl nekünk! Nemcsak ceremóniamesterkènt, hanem baràtkènt is tekintünk Ràd! Minden jót kívànunk neked!
  Puszi Zsuzsi ès Csabi

  Ui: VÀLASSZÀTOK ATTILÀT!!!! <3
 • Fiák-Petruska Hédi (petruskahedi@yahoo.com)
  2017-06-19 21:47:55
  Kedves Jegyespárok!

  Szívből ajánlom, hogy Attilát válasszátok vőfélyeteknek a Nagy Napra.
  Mi 4 évvel ezelőtt egy barátnőm esküvőjén találkoztunk Attilával, és akkor eldöntöttük, hogy ha egyszer a saját esküvőnket szervezzük csak ő jöhet szóba. Előtte és azután is jártunk sok esküvőn, de hozzá fogható vőféllyel vagy ceremóniamesterrel nem találkoztunk.
  Attila igazán ért ahhoz hogyan szórakoztassa a násznépet, hogyan pörgesse fel az ifjú párt, nagyon kreatív, folyamatosan törekszik a megújulásra. Hagyományos, vidám esküvőt szerettünk volna. Mivel hosszú ideje együtt élünk, a kikérés és a búcsúztatás maradt el, amit mi nem szerettünk volna - és senki nem hiányolta azóta sem ;). A mi esküvőnkön csak új játékokat kaptunk tőle, amit előtte még máshol nem láttunk. Mi egyikünk sem vagyunk a társaság középpontja, szereplni szerető emberek, de az ő lendületével bevállaltuk a számunkra egyébként nehéznek tűnő playback párbajt és a siker, ahogy megjósolta nem maradt el.
  Másik kiváló adottsága, hogy nagyon jól ért ahhoz, hogy kit mihez szólítson meg, hogyan vonjon be egy-egy játékba, szerepbe.
  Az egész esküvőnket végig koordinálta, megmozgatta a 100 fős vendégsereget, a forgatókönyvet velünk együtt előre megírta és minden aszerint lezajlott.
  Nem tudtam olyan kérést mondani, amit ne teljesített volna az esküvőn, ha egy vázát kértem a dobócsokornak azonnal intézte.
  Attila folyamatosan törkszik a maximumra, biztos örülne, ha megemlítnék párat, hogy tudjon még jobb lenni, de nem tudok hibákat írni, mert annyira jól sikerült az esküvőnk. Egy hónap telt el, de a család és a barátok azóta is emlegetik a játékokat, a szuper hangulatot. Köszönjük!
  Hédi és Marci
 • Csizmár Andrea és Zoltán,
  2017-06-09 09:35:03
  Kedves Attila,

  Zseniális, szenzációs, lenyűgöző, dinamikus, színvonalas........ csúcs voltál!!!!!! Köszönjük szépen, hogy eljöttél és velünk voltál!
  Örök élmény az esküvőnk, és nem csak nekünk, nagyon sok embernek! Mindenki kiemelt Téged, így éri meg bármit csinálni az életben, hogy adni tudsz másoknak.
  Kívánjuk, hogy legyen nagyon sok örömöd a munkádban és a magánéletedben.

  Köszönjük szépen mégegyszer!

  Üdvözlettel:
  Andi és Zoli, Sárospatak.
 • Kovács-Kiss Adrienn, Kovács Ádám (kissadri91@gmail.com)
  2016-05-24 21:57:26
  Kedves Attila,

  elképesztő hangulatot varázsoltál az esküvőnkre, amiért rendkívül hálásak vagyunk Neked! Már az esküvő előtt is tudtuk, hogy nem választottunk rosszul, de a jeles napon nyújtott teljesítményed, egyedi ötleteid és játékaid egyszerűen lenyűgöztek. Mi nem vagyunk buli királyok, de úgy érezzük, hogy belőlünk is és vendégeinkből is kihoztad party-állatot és ennek köszönhetően minden egyes embernek maradandó élményt nyújtottál. Mindenki úgy érezte a mulatság végén, hogy többet adtál mint egy egyszerű szolgáltató, sőt a közös ünneplés során egy kicsit családtaggá váltál és nagyon jó barátot ismerhettünk meg benned! Aki még nem döntötte el, hogy ki legyen a Vőfélye, annak azt ajánljuk, hogy erről az oldalról már ne lépjen tovább, hanem hívja Attilát!

  Köszönjük szépen:
  Adri és Ádám.

  Ui.: Fekete Pákó üdvözöl. :-)
 • Berényi-Tóth Andrea & Berényi Csaba (berenyicsaba83@gmail.com)
  2015-11-10 15:06:35
  Csak jókat tudunk elmondani Vőfély Attiláról. Korát meghazudtolva volt képes jobb hangulatot csinálni, mint a több évtizede pályán lévő vőfélyek. Esküvőnkön mindenki nagyon élvezte a játékait, a szívhez szóló beszédjeit, köszöntőit. Egy esküvőn nagyon fontosak az őszinte érzelmek kifejezése, hiszen a Nagy Nap erről szól :-). Szinte már művészi szinten adja meg a módját annak, hogy mindenkinek könnyet csaljon a szemébe és mosolyt az arcára :-). Attila nem azok közé a vőfélyek közé tartozik, aki leitatja a vőlegényt és még saját magát is, hogy jobb hangulatba kerüljön :-), hanem Ő odafigyel a vendégekre, a hangulatra, arra, hogy nem szeretne túl sok lenni a násznépnek :-). Tiszteletben tartotta a kérésünket is és a csúnya és túlzott szexuális tartalmú mondandói számát leredukálta nullára :-D. Respect :-)!
  Egy maradandó élményt adtál nekünk és természetesen mi is ajánlani fogunk Téged minden esküvő előtt álló párnak. Köszönjük, hogy ránk értél 2015. október derekán és Te voltál vőfélyünk a Nagy Napunkon :-)! További sok sikert kíván vőfélyi pályád göröngyös útjának egyengetéséhez,

  Csaba & Andrea, Kisvárda
 • Séra-Glasz Barbara és Séra Tibor (glasz.barbara@gmail.com)
  2015-09-30 21:35:28
  Nagyon sok esküvőn voltam már, de nem tartom túlzásnak kijelenteni, hogy Te vagy a legjobb a szakmában!!! Fantasztikus ember vagy, a profizmusod lenyűgöző!!! Tökéletessé varázsoltad a Nagy napunkat!! Büszkék voltunk, hogy Téged választottunk!! A násznép tagjaival együtt tátott szájjal néztük végig a műsorokat, amiket megszerveztél!! Köszönünk mindent Neked!!!
 • Svintek-Boros Edit és Svintek Béla (borosede12@gmail.com)
  2015-05-11 19:36:07
  Biztosan tudjuk, hogy a lehető legjobb döntés volt téged választani, hiszen nálad profibb mulattatót nem is kívánhattunk volna a Nagy Napon! Maradj mindig ilyen kedves, barátságos és közvetlen! Hidd el, kitartó munkával és azzal az alázattal, amivel Te dolgozol, bármit elérhetsz! Csak így tovább!
 • Dagonyáné Generál Katalin&Dagonya Sándor (dagi83@freemail.hu)
  2014-11-12 17:11:01
  Senki nem fogja megbánni ha Őt válassza és szerintem ez mindent elmondott!Nálunk nagy sikert aratott! Sanyi&Kata :)
 • Budai László
  2014-11-06 14:28:38
  Volt egy mondatod nemrégen az unokatestvérem lakodalmában, amivel a szívembe loptad magadat! Arról a bizonyos Kárpátaljáról... Egy nagy család a magyar nép, ilyenkor mindig megerősödik bennem a hit.
  Már több lakodalomban is voltam, de magasan te voltál a legjobb vőfély eddig! Ajánlani foglak, ahol csak lehet!
 • Illár Viktória (illarne@gmail.hu)
  2014-10-31 19:14:15
  Gratulálok!!!! További sok sikert !!!!!
 • Nagy-Gellai Katalin és Nagy István (g.katacska82@gmail.com)
  2014-10-30 20:46:42
  Szavakkal nehéz kifejezni, hogy mennyit és mit jelentettél nekünk a nagy napon is és a mai napig is. Olyan ember mint amilyen Te vagy nagyon kevés van, olyan alázattal, szeretettel, barátsággal, emberséggel és még sorolhatnám, ahogy te végzed a munkád kevesen vannak. Amikor még semmiben nem voltunk biztosak, benned már igen. Akármi lesz Nekem ez a Vőfély kell. :D Nem bántuk meg és bátran ajánljuk mindenkinek.
  Kívánjuk Neked, hogy maradj mindig ilyen és sok sikert Neked a továbbiakban is.
  Kata és Pisti, Szeghalom
 • Erdélyiné Kázmér Tímea & Erdélyi Sándor (seerwoman@freemail.hu)
  2014-10-30 18:11:07
  Az esküvő szervezése, komoly fejtöréseket okozott számunkra...Hol kezdjük, hol folytassuk és egyáltalán milyen egy esküvő...?!:) De attól a naptól kezdve, mikor beszéltünk veled, minden megváltozott...Megnyugodtunk.
  Az esküvő hangulata fergeteges volt, minden zökkenőmentesen zajlott. Mindenkit bevont a játékokba, mindenkit megmozgatott és személyes kapcsolatokat épített. Éreztük, hogy fontos neki az esküvőnk!
  Köszönjük szépen és gratulálunk az oldalhoz!
  T&S
 • Pomáziné Bozsik Réka & Pomázi István (bozsik.reka85@gmail.com)
  2014-10-29 18:11:44
  Kedves Attila!

  Interneten vőfélyt keresgélve te voltál az első akinek a videóját megnéztük. Már elsőre nézésre is nagyin szimpatikus voltál :)
  Messzeség miatt keresgettünk még, de magasra tetted a mércét. Az esküvőnkön egymás után a legjobb döntès voltál.
  Lassan három hónapja volt az esküvőnk, de még mindig kapunk visszajelzéseket barátoktól rokonoktól, hogy hihetetlen hangulatot csináltál. A játékaidat mindenki élvezte. Mindenkihez volt egy kedves szavad, összehoztad a násznépet.
  További ilyen boldog párokat , sikeres munkát.
 • 2014-10-27 10:47:30
  Az, hogy Attila mire képes egy lagziban, mi az, amit Ő előad az embereknek, az olyan mint egy kiváló termék nem kell dícsérni, mert a képek videók magukért beszélnek, de azt, hogy minden egyes embert le vett a lábáról már csak a puszta jelenlétével és hogy nem megosztotta a közönséget hanem mindenki el volt ájulva, az mindenképp említésre méltó! Nagyon szeretem a feleségem, és nem tervezem hogy elválok, de szívesen megtenném, azért hogy mégegyszer elvehessem és hogy csapjunk újra egy bazi nagy lagzit ahol Attila a Vőfély!
 • 2014-10-23 20:34:44
  Nagyon rátermett fiatalember , jók a poénok, szenzációsak a műsorok.
  Igazi Profi!!!
 • Rehó- Komlósi Anita & Rehó Róbert (komlosi.anita@gmail.com)
  2014-10-20 11:04:02
  Rehó- Komlósi Anita & Rehó Róbert, Debrecen Paripa Csárda 2014.10.18.

  Kedves Attila!

  Nem tartozunk a legifjabb ifjúpárok sorába, ezért kapcsolatunk során több lagziban is vendégeskedtünk már. Persze mindegyikben nagyon jól éreztük magunkat, de talán a szűk régiónk lakodalmi szokásai és stílusjegyei lebegtek a szemünk előtt, és amikor saját esküvőnk gondolata fölmerült bennünk, akkor néha nehezen tudtunk azonosulni a már látott esküvői ceremónia menetekkel.

  Talán a világhálónak is köszönhetően egyre bővültek szemünk előtt a menyegzői szokások repertoárjai. Lassan tisztult bennünk a kép és raktuk össze mozaikonként gondolatainkban egy saját lakodalom képét. Az egyre tökéletesedő képből már csak egy dolog hiányzott igazán, egy igazi belevaló, tökös, harsány, pimasz, vagány és ha kell higgadt és nyugodt VŐFÉLY, aki uralja és markában tartja az esemény vezérfonalát. Mindemellett nem nyomja el a főszereplőket és a vendégsereget, hanem észrevétlenül minden jelenlévőt főszereplővé tesz, és rendkívüli élményekben gazdaggá varázsolja életünk egyik legszebb napját.

  Ez a VŐFÉLY te vagy Attis! Te aki forradalmasítottad ezt a nemes tisztséget és megreformálod ezeket a rendezvényeket. Kívánunk neked további sok sikert és köszönjük, hogy velünk ünnepeltél, hogy veled ünnepelhetünk.

  Anita&Robi